Vis Ronni Povlsens LinkedIn-profilVis Ronni Povlsens profil

Uddannelse

Erhvervsmæssig fagrelevant efteruddannelse (eksamener udelukkende, kurser er ikke medtaget)

2012

VMware VCP5

2010

VMware VCP4 + VMware Design Workshop 4, VTSP4, VSP mm.

2009

HP D04 Planning and Designing HP Enterprise Solutions

Startet på Windows Server 2008 MCITP

2006

VMware VCP3

Watchguard Certified Professional 8.2

2003

Citrix CCA

2000

Microsoft MCSE

 

Vejle Handelsskole

Datamatiker (15. maj 1998)
Informatikassistent (1995)
Handelsskolens Grunduddannelse (1993)

 

Erhvervserfaring

Systemkonsulent | Systemtech A/S

Maj 2006 – Nu

Ansvarlig for kompetancegrupperne og udførende på opgaver indenfor Backup (Symantec Backupexec, HP Dataprotector, Microsoft DPM), storage og servere (HP ProLiant, EVA, Lefthand) og virtualisering (VMware). Udførende på opgaver inden for Microsoft infrastrukturen. Løsninger til det offentlige, erhverv og uddannelsessektoren i hele Danmark.

Systemtech er en førende leverandør til uddannelsesbranchen inden for software til brugerstyring i Active Directory med EasyIQ løsningerne og det helt unikke ConnectAnywhere, der giver eleverne en sikker adgang til skolens resourcer som printere, mail, filer mm. direkte fra deres egne PC’ere (Mac og Windows) på skolen såvel som derhjemme.

Systemkonsulent | WorkIT / Kerfi

Maj 2002 – April 2006

Konsulent på Microsoft infrastruktur, HP Procurve Netværk, HP ProLiant Servere, HP SAN, Watchguard Firewall, Trendmicro Antivirus, Veritas Backupexec, Citrix Terminalserver mm.

Konsulent | Data-Rex A/S

November 1998 – April 2002

Ydelser i form af kundesupport på infrastruktur inden for Microsoft Windows 95/98/NT/2000, HP Procurve netværk, HP Netserver servere og pc’ere, Sophos Antivirus, Veritas Backupexec mm.

 

Kvalifikationer

  • Stor og lang erfaring indenfor Microsoft Infrastruktur
  • Dyb og lang erfaring indenfor presale, design, planlægning og implementering af virtualiseringsløsninger baseret på VMware ESX og vSphere.
  • Lang og bred hardwareerfaring inden for HP hardware i form af ProLiant DL og BL servere, MSA, EVA og Lefthand storage systemer.
  • Har fokus på at skabe den bedste mulige løsning for kunden som et kompromis mellem økonomiske og tekniske rammer.
  • Har 13 års erfaring som udkørende konsulent indenfor IT branchen og har derved opnået en meget professionel indgangsvinkel til kundekontakten og løsningen af et projekt eller en opgave.

 

Fritid

Min fritid bruger jeg på meget forskelligt. Hus og have, venner og familie. Jeg har en stor interesse for sport som fodbold, tennis, Formel1 mm. Derudover bruger jeg i vinterhalvåret lidt af min fritid på slægtsforskning og sommeren går med chilidyrkning samt meget andet.